TILE WITH STYLE

Zbuloni showroom-in tonë dhe eksploroni koleksionin tonë të pllakave unike dhe të veçanta, së bashku me zgjedhjen e gjerë të sanitari për shtëpinë tuaj.

STIL DHE
INOVACION

Çfarë na bën të veçantë është kapaciteti ynë për të siguruar produkte që e bëjnë jetën tuaj më të mirë çdo ditë. Ne ofrojmë inovacion në pllaka nga brendet më të njohura botërore, duke përmbushur nevojat tuaja me stil dhe funksionalitet. Ne përpiqemi të ofrojmë eksperienca të jashtëzakonshme për klientët tanë.

PLANIFIKO DHE KRIJO ME NE.

SHOWROOM-i YNË

Vizitoni showroom-in tonë për të eksploruar koleksionet më të fundit dhe të ekskluzive të pllakave dhe sanitari.

MODELE UNIKE TË PLLAKAVE

Kompania jone përfshin modele të veçanta të pllakave që janë të përshtatshme për çdo stil dhe nevojë ne shtepine tuaj.

SANITARI PËR SHTËPINË TUAJ

Zgjidhni nga gama jonë e gjërë e sanitarise për të shtuar elegancë dhe funksionalitet në çdo hapësirë banimi.

PLANIFIKIM DHE DIZAJNIM

Ekipi ynë i ekspertëve është këtu për të ju ndihmuar të planifikoni dhe dizajnoni hapësirën tuaj ideale me profesionalizëm.

MONTIM PROFESIONAL

Sigurohuni për montim të kujdesshëm dhe profesional nga teknikët tanë të trajnuar për rezultate të shkëlqyera dhe të qëndrueshme.

INSPIRIMI YNË

Pamje të zakonshme, ngjyra të thjeshta, pllaka të uniformuara pa ndonjë ndryshim të dukshëm, ambientet tuaja nuk duhet të jenë të zakonshme. Arti i Qeramikës sjell diversitet të gjerë në opsionet e pllakave për kuzhinë dhe banjo, duke i dhënë shtëpisë suaj një përmasë të re.


Mund t’i aplikoni pllakat edhe në vende të veçanta si muret e sallonit, përgjatë shkallëve, sipërfaqet e tavolinave të kuzhinës, ose në një kënd të veçantë të shtëpisë suaj. Stilet dhe ngjyrat e pllakave vazhdimisht do t’ju habisin, duke treguar se si ndërhyrjet e vogla mund të krijojnë hapësira të veçanta.

DISA NGA PROJEKTET
E
REALIZUARA SË FUNDMI

Card Scrolling Example
Card Image 1

ASTORIA

Astoria Luxury & Spa Hotel

Card Image 2

PLANET

Resort PLANET Gjilan

Card Image 3

SHAQA

Restaurant Shaqa | Gjilan

>

Për më shumë projekte...

PARTNERËT TANË

Realizimi i projekteve për shtëpitë tuaj bëhet i mundur falë bashkëpunimit me prodhuesit më inovativë dhe liderë ne fushën e Qeramikës dhe Sanitarisë në Botë.
Footer