Responsive Text

Showroom ynë është vendi ideal për të gjetur zgjedhjen në projektin tuaj.

Since 2000

NJË HISTORI E CILËSISE DHE INOVACIONIT QË NGA VITI 2000

Jetonikeramika është themeluar në vitin 2000 në qytetin e Gjilanit, duke filluar me një gamë të kufizuar modelesh të pllakave qeramike. Që nga fillimi, kompania jonë ka pasur një përkushtim të palëkundur ndaj cilësisë dhe kënaqësisë së klientëve, çka na ka ndihmuar të rritemi dhe të zhvillohemi me shpejtësi.

Në vitet e para të operimit, përkushtimi ynë për përsosmëri dhe përmirësim të vazhdueshëm na ndihmoi të fitojmë besimin e klientëve dhe partnerëve tanë. Përmes investimeve strategjike në teknologji të reja dhe zgjerimin e linjës së produkteve, Jetonikeramika arriti të ofrojë një gamë të gjerë zgjidhjesh për çdo nevojë të klientëve tanë.

Pamje të ndryshme nga Showroom-i ynë.

SHOWROOM-i YNE
EXCLUSIVE

Hapja e showroom-it tonë ekskluziv në vitin 2021 në Gjilan ka shënuar një moment kthesë për kompaninë tonë, duke na lejuar të zgjerojmë ofertat dhe të përmirësojmë shërbimet për klientët tanë. Pas operimeve në një hapësirë më të vogël, kemi bërë një hap të madh përpara me këtë hapësirë të re dhe moderne që shtrihet në mbi 2000 m2 dhe përmban dy kate.

Showroom-i ri është dizajnuar për të impresionuar dhe për të ofruar një përvojë të paparë për çdo vizitor. Me mbi 3000 lloje të pllakave dhe 50 brende të njohura të sanitari, ky qendër është një destinacion i pashmangshëm për të gjithë ata që kërkojnë larmi dhe cilësi të lartë. Nga pllakat klasike deri te ato moderne, të gjitha janë të zgjedhura me kujdes për të siguruar zgjidhje të përshtatshme për çdo projekt ndërtimi ose renovimi. Showroom-i ofron gjithashtu një ambient të qetë dhe të mirëorganizuar ku klientët mund të eksplorojnë në qetësi dhe të marrin vendime të informuara.

Ky investim i madh në infrastrukturën tonë dëshmon angazhimin tonë për inovacion dhe përsosmëri, duke na pozicionuar si liderë në tregun e materialeve ndërtimore dhe të dizajnit të brendshëm.

Footer